FRÅGESTUND!

Okey verkar finnas lite intresse utav en frågestund! Så skriv alla era frågor i "kommentarer" skriv gärna fler stycken så ska vi se om jag kan besvara dem!

Henrik Hagström


Vårkänsla

Skööön dag, fick sova ut ordentiget som behövdes efter denna partyhelg. När man väl vaknade blev man inte besviken, sol och vårkänsla ute! Det var ju inte direkt den här känslan man kan känna ibland "jaha man vakna så var den här dagen förstörd". Det är ganska fascinerade hur stor påverkan vädret har på oss människor, för jag hade inte direkt mått såhär bra om det hade regnat, nu är det inget som kan stoppa mig! Inte ens om jag fick välja bort vårvädret mot en regnig dag och att ha en tojt halvnaken stripptis brevid mig skulle jag göra det!....or?

Fick sådan energi av vårvädret att jag fräschade upp lägenheten ganska rejält sedan blev det mys ute i solen.


Behövs inte mer än såhär.


Jag och Rocky!

Nu har dock solen gått i moln så blir grotta in sig och glo på Heroes!


Henrik Hagström

En hård bloggvärld. Frågestund?

Det är inte alltid lätt att blogga. Folk förväntar sig att man ska uppdatera minst en gång per dag men samtidigt ska det inte vara tråkiga och innehållsfattiga inlägg. Jag själv vill heller inte skriva tråkiga och dåliga inlägg, men såklart händer ju det ganska ofta ändå, just för att man måste uppdatera!

Bloggvärlden är fruktansvärt hård och det har jag fått lära mig den hårda vägen. Istället som för Nils då han får skriva autografer och får en massa gosiga kramar av tjejer ute på krogen, så kommer folk fram till mig och säger att jag suger. Ne, det är inte rättvist. Menmen jag kämpar vidare!


Vad tycker ni läsare, skulle ni tycka det var kul med en liten frågestund? Där ni kan fråga seriösa och oseriösa frågor? Men om ni får seriösa svar vågar jag inte svara på i nuläget. Men om det finns något intresse fixar jag en liten mysig frågestund.

Blir sänga nu, GN!

Henrik Hagström





Helgens bravader!

Som sagt fredagen var galen. Olle hade en bekant som var ute på "The basers slussen", ett ganska skumt ställe med mycket skumma personer. Men det sket vi ju i, hade roligt på vårat lilla egna sätt ändå, vi försökte smälta in och vara så konstiga och störda som möjligt och nu när jag tänker tillbaka tror jag nog att vi var dem som var mest konstiga/störda där, målet nått! Sammanfattningvis var det en mycket rolig och galen kväll.


Lördagen

När vi hade återhämtat oss på lördagen så åkte jag, Olle, bror och Nils till Inferno Online för att testa på nördlivet på dess högsta nivå. Det var Age of empire som gällde, Olle-jag vs. Nojs-Erik. Blev storkrossen, de hade inte en chans. Men jag och Olle hade varit ful och tjuvtränat lite innan.



Wiiieee!


Colt med Jolt?


Bar hem till Nojs sen för att fortsätta förfesten, sedan till Grodan och för att Olle skulle få uppleva fler stureplansställen så gick vi till Whiteroom en sväng också, där sög det! Trodde Whiteroom skulle vara ett skönt ställe men tydligen inte! Men nu har man iaf. fått uppleva det stället också. Blablabla, var en mycket trevlig kväll.

Tänkte jag skulle bjuda på några sköna bilder från kvällen:


Erik @ Inferno Online. Hög på Jolt.


Jek, Bolle och "Camillo"...."steeek"


Nojs, Bolle=Grottmoment!


Måste varit efter någon sett mig?

Dags för någon slags middag, Heipa!


Henrik Hagström

Ollebolle olle ollebolle ulle ulle ulle, vilken jävla kille ulle ulle olle olle!

Yees, då var "skönheten" Olov psyk Edlund på besök, kul kul. Vi gjorde stan lite snabbt idag, åkte in och käkade lunch på Wook house som ligger nära centralen, man skulle kunna säga att det var gott så därför gör jag det, det var gott! Starkt passar mig bra. Stark mat till en stark person!....lugn nu Henrik!


Ollebolle, ollebolle olle ulle ulle!


Nämen tjennare!  Göde göde!


Ikväll blir det ös, vet inte vart det bär av men som jag bruka säga, får se vart kvällen tar mig. Ska försöka få tag i Martin gås Dehlin och gathra ihop oss med han och sitt gäng. Aja i vilket fall som helst kommer vi ösa! Kvällens mål: få så många personer som möjligt att tycka vi är störda eller tro att vi går på droger och såklart blir det en hel del spaning:


Kanske den bruden då? Förmodligen inte!

Hörs imorgon förhudligen.

Trevlig helg önskar Isterbloggen!


Henrik Hagström

Så gott som kändis nu!

Aha, ville bara göra ett kort inlägg för att informera om att jag är så gott som kändis nu. Det är svårt att säga om det är på grund av bloggen eller något annat, hmm vad tror ni?

Det var imorse när jag skulle läsa DN som jag fick syn på att jag var med på omslaget på DN. Dåligt, till mig sa de att jag inte skulle vara med förrens nästa vecka, aja det kanske inte spelar så stor roll.



Ni ser det som är inringat i rött va? Det är vår lägenhet, där inne satt jag nog förmodligen när bilden togs. Eller var förmodligen på jobbet.


Henrik Hagström

Ekeröligan

Tack Nordin att du påminde mig om att jag måste uppdatera! Men har varit lite halvförkyld nu de senaste dagarna och då ska man ju ta det lugnt för att det inte ska bryta ut ordentliget.

Har haft lite fullt upp med kablar också! Jag längtar till framtiden då allt är trådlöst!




I lördags var jag, syrran och brorsan ute hos Ekeröligan för att gratta vår kusin Rebecka som hade fyllt 20 år. Hon är så svår att få på bild, lyckas alltid komma undan på något vis. Nu använde hon sig utav rekvesita för att undkomma.


Riggen

Vi blev bjudna på en väldigt god middag och en massa vin såklart. Vi satt 7-8 timmar vid matbordet och diskuterade allt mellan himmel och jord. Det är så intressant att lyssna och diskutera med min moster Siw hon är så allmänbildad och kanske den mest intellektuella personen jag känner, så det blev aldrig trist. Givetvis var det inte bara hon som tillförde något till kvällen, vinet gjorde det tillsammans med oss.

Siw är ganska rolig, när vi satt och åt så drack jag mest vatten till maten eftersom jag blivit van med det.

-Men Henrik, gillar du inte vin?

-Glömt vem du frågar?

Och när  vinet tog slut i glaset var hon snabbt där och fyllde på, inte för att hon ville att jag skulle bli drucken utan för att hon är så himla generös och gästvänlig.


Vissa var kluvna i en del frågor. (Bror, Siw)


Här är de som verkligen styr och ställer i hushållet, en fåtölj var.


Ser ni katten längst till vänster?


Henrik Hagström

En hemsk upplevelse!

Jag upplevde nog det värsta man kan uppleva idag. När jag kom till gymmet och började packa upp mina träningsgrejor så upptäcker jag att jag har råkat packat ner mitt tennislinne istället för något av mina träningst-shirts. Går ju inte träna med linne på gym, speciellt inte när man ska träna axlar och biccarna! Känner sig som en löjlig spännare när man går runt där med den utstyrseln. Men på något sätt tog jag mig igenom träningspasset ändå. Blev dock det systemet direkt efteråt. Man vill ju helst ha någon anledning till att pimpla vin, så min anledning ikväll är för att glömma!


Ne nu måste jag städa lite innan bror kommer hem och får damp. Förmodligen lär han ha smått "lågblodsockerhaltsdamp" redan så vill inte krydda det med en stökig lägenhet.



Henrik Hagström


Vid mordplatsen

Ni vet dubbelmordet som skedde på Götgatan 30 förra veckan. Idag delade jag post i just den porten. Tror jag gjorde det förra veckan också. Det var lite läskigt, tankten på att just där har det skett ett dubbelmord bara för en vecka sedan. Jag hade post som skulle delas ut till just den lägenheten där det hade skett. Men det var lite svårt eftersom dörren var ganska igenbommad och det stod att skedde en utredning där och att det var straffbart att försöka ta bort "igenbommningen" så hade inte lust att försöka mig på det bara för att dela ut ett brev till en som förmodligen är död.

Annars idag hjälpte jag syrran att bära in lite möbler hon har införskaffat sig till sin nya lägenhet som hon nu snart kommer ösa in i. Sedan när jag skulle hem kom jag på att jag inte någon nyckel till lägenheten, hade för brådis imorse för att leta reda på den. Bror skulle ju såklart inte hem ikväll heller, typiskt. Tur att syrran också bor i stan. Men det tar ändå inte bort det "typiske". Sitter nu här i Svedmyra och gonar med Situation stockholms dota i knät, lite plastigare än min om jag ska vara ärlig men fungerar bra att blogga på i alla fall!

Nej syrran säljer inte den tidningen, om det var någon som missförstod.


Henrik Hagström

 

Me like Detektivbyrån!

Jobb idag, så jag var rätt seg på morgonen. Jag brukar alltid lyssna på ipod när jag är påväg någonstans, men nu hittade jag inte den innan jag drog iväg till jobbet. En del av de låtar som jag har lagt in är tysta en stund i slutet. Så när jag gick till jobbet tyckte jag att det var tyst så jag sträckte ner handen för att byta låt på ipoden, blev paff när jag inte hittade den. Som sagt rätt seg i huvudet då jaa!

Idag kom min protein och creatine från "gymgrosten"! Nu blir det åka av, kolla min bola blick!




Läste på Dagen Industri att min tremänning Maud Olofsson öppnar upp för euron till Sverige. Efter finanskrisen det vill säga. Detta tycker jag låter mycket klokt. Har redan skrivit ett inlägg om att vi borde gå med i EMU så orkar inte dra upp det igen, speciellt när jag vet att det är max 1% av läsarna som tycker det är intrerssant, vilket är lite tråkigt. Så jag ska fortsätta att skriva kommersiellt och "roligt".


Jag vet inte om jag är seg, men jag har i alla fall hittat mitt nya favoritband. DETEKTIVBYRÅN, vilka grabbar alltså. Störtskön musik! På länken kan ni lyssna på alla deras låtar. De har ett sound som smått påminner om Slagsmålsklubben, men Detektivbyrån kör mer instrumentalt de andvänder sig t ex mycket av dragspel, blir riktigt coolt. Älskar deras mystik i låtarna.

Här får ni ett smakprov:




Henrik Hagström

Ytliga Henrik

Jag har fått otroligt mycket kritik för att jag varit helt jävla VÄRDELÖS på att uppdatera isterbloggen den senaste tiden, detta tar jag som ett positivt tecken. Folk bryr sig om min blogg, faktiskt! Blir du lika paff som jag? Förmodligen... Kommentera gärna, det är det som gör att man får inspiration att uppdatera oftare. Men som min trogne vän David brukar säga och nu citerar jag, "Har man inget vettigt att skriva ska man låta bli". Det är detta citat från honom som gör mig lika förvånad varje gång när jag besöker hans blogg.

Okey, okey. Jag brukar inte skriva att jag skämmtar på bloggen men nu måste jag erkänna att jag gjorde det alldeles nyss, David Månsdotter du gör ett sjuhelvetiskt bra jobb ska du veta!

Hmm, det var inte såhär mitt inlägg skulle se ut men jag spårade ur lite grann. Så vart var mina tankar? Tankar? Åhh NEEJ, lågt!

Aja, ne det jag tänkte ta upp var hur det kan komma sig att man vissa dagar känner sig grymt vältränad och andra dagar känns det som man har hängfläsk runt hela kroppen? Jag ska försöka träna bort så de där dagarna man känner sig som ett "fetto" försvinner. Mitt mål till sommarn är att jag ska kunna jobba som kalsongsmodell. Jag gillar att sätta höga mål för det känns som man kommer längre då. Nu vet jag ju att mitt mål är orealistisk men det kommer i alla fall hjälpa mig att hålla igång träningen.

Beställde nyss 4 kg Whey 80 plus en påse Creatine monohydrate för 599 kr, ord. pris 928 kr. Jag har verkligen gjort bra kap denna vecka. Ska bli intressant att testa Creatine, man ska tydligen bli mer uthållig utav det.


A och O.



Henrik Hagström

En helg i träningens tecken!

Gym i fredags, tennis igår och gym idag. Skönt med en helt vit och hälsosam helg, både fysiskt och psykiskt. Eller aa jag och bror unnde oss tre bärs i igår till slutspelshockeyn. Detta ledde till att vi båda blev väldigt sega på kvällen när vi lirade tennis, man lär sig av sina misstag.

När vi sitter på tunnelbanan på vägen hem från tennisen så fick vi stå ut med ett äkta sthlm-fjårtisgäng med tjejer. De var fulla och skrek galet mycket, babblade i mun på varandra, ja ni vet! En äkta fjårtisklassiker körde de också, de spelade musik från mobilen och försökte sjunga med i de äckliga RNB låtarna.

Vad är poängen med att spela musik ifrån mobilen i tunnelbanan på det där viset?

Vill de synas?
Det skulle jag inte ha velat om jag såg ut som dem iaf!

Kan man döda musiken mer än när man spelar musik ur mobilen, ljudet är ju knappast av kvalitet. Men och andra sidan var musiken de lirade redan död.

Tänkte lägga ut en film på dem här på bloggen men tycker nog synd om dem redan.


Henrik Hagström

Alone in the dark!

Var ledig igår, passade på att fixa ordning i min garderob och lite annat i läggan. På eftermiddagen blev träning, när jag kom hem slog det mig att jag inte hade någonting att göra på kvällen. Fick tipset av Johanna att jag kunde se Twilight. Lät som en bra ide så jag gick till affärn och laddade upp med choklad och Cola Zero. Jag vet inte hur det är med er men jag uppskattar filmer dubbelt så mycket när jag sitter och kollar på dem själv. Man kommer liksom in i filmen på ett bättre sätt, inte massa oseriöasa kommentarer som förstör stämningen eller någon tjej som är i närheten som är mer intressant än själva filmen. Ne, man ska sitta själv i ett kolsvart rum under en filt men götta.




Ni vet att det kommer en ny lag i April va? Film- och skivbolag får rätten och tillgång till att plocka fram ip-adresser på dem som laddar hem film och musik, så var försiktiga. Men frågan är om det blir som förra gången då det blev olagligt att ladda hem. Först var alla rädd att åka dit men sen efter ett tag brydde sig ingen längre ungefär. Vi får se hur det artar sig den här gången,

Nu menar jag inte att jag laddar hem film och musik! Nej, för det skulle jag aldrig göra jag är ju en hederlig medborgare som aldrig bryter mot några lagar. Jag ville mest varna er som gör det.


Henrik Hagström

Knähealer!

Klockan 7 imorse blev jag väckt av att en av mina coacher ringde från jobbet, vaknade väldigt segt eftersom jag hade bara sovit någon timme då. Precis när jag skulle svara så la hon på. Jag ringde upp så fort jag kunde men det var upptaget. Sen när ja gkom fram så hade hon hunnit ringt en annan vikare så blev inget jobb, om jag bara hade vaknat 1-2 sekunder tidigare!

Blev dock uppringd några timmar senare och blev förfrågad om jag ville jobba från 11:30, glatt svarade jag såklart yeeees! Får se det som att jag fick sova ut lite i alla fall, eller vänta nu, min bror kom hem och började dunka electro från vardagsrummet.

På grund av för lite sömn i kroppen och lite halvtaskiga knän gjorde jag min postrunda en timme segare än sist jag gick samma område. Jag är sur på mig själv att jag inte har köpt nya joggingskor tidigare som jag hade tänkt, då kanske jag hade sluppit smärtan i knäna jag smått känner av. Men nu är det fixat, vi har ett adidas outlet bara några hundra meter ifrån oss så jag begav mig dit för att kolla om jag kunde fynda mig ett par joggingskor med grym dämpning. Visst kunde jag det!




Modellen heter bounce, så nu tänkte jag studsa mig fram som Dr. snuggles. De gick bara på 450 KR!!! Nedsatta från 1200-1300 tydligen.


Henrik Hagström

Ledig

Jobbade igår men som det ser ut nu är jag ledig resten av veckan. Helst vill jag jobba hela tiden men det finns fördelar med att vara ledig också. Det är skönt, utvilad, hinner producera musik till sommarens platta, kan träna bättre och äta bättre. osv. etc.
 
Till exempel som idag blev det en härlig middag. Pommes, kyckling, stekta ägg  och sweet chili sause.




Nu kanske ni undrar varför jag är så nöjd med denna middag. Svaret är att ni läser på IsterNeverForget-bloggen. Mat som man gör själv tycker man är mycket godare när man har gjort den själv. I det här fallet tyckte jag min torra och töra kycklig smakade utmärkt medan jag inte hade tyckt att en halvtör kycklingbit på en resturang hade smakat. Detta kan nog de flesta hålla med om? Eller njaa kanske min kära mor då. Hon är aldrig nöjd med sin egen mat, det är alltid något fel på den, men enligt mig är den som oftast klockren.

Säger hon bara såhär för att skryta om att hon är grym på matlagning eller är det bara att hon inte talat om att någon har sprutat eld i hennes mun med en flamethrower? Jag vet inte...


Btw. Amy Diamond accepterade mig på Facebook, hon har bara 108 vänner där så jag måste vara speciell på något vis?


Henrik Hagström


Min kära Amy Diamond! =(

Det kan inte vara sant, hur kunde hon åka ut mot de där super kommersiella solbrillegrabbarna? Jag förstår inte! Det råder stor besvikelse och sorg i lägenheten just nu. Jag, Rille och Nordin röstade alla på henne, hon är ju så himla söt! Varför gick hon inte vidare? Stor gåta!

Nu sitter vi och lirar Volbeat och kollar på melodifestivalen samtidigt, efter denna tragiska händelse halvbojkottar vi det med andra ord.



Min stora kärlek!

Du kommer alltid finnas i mitt hjärta!

Addade henne på facebook just, hoppas hon accepterar! Hon är ju även frisör, man kanske ska dra och klippa sig i Norrköping?



Ikväll blir det utgång, Anton och David är på Metcallica dom joinar oss senare, jag uppdaterar nog imorgon om kvällens bravder, om jag inte är för trött och bakis de vill säga.


Henrik Hagström

Life is hard sometimes.

Jahaja, idag jobbade man 11½ timma då! Skulle dra och träna efter jobbet, men när jag satt och väntade på t-banan kom jag på att jag inte pallade, klockan hade hunnit blivit 19 och man vill ju hinna ha lite fritid hemma så man kan slappa lite så att säga.

Jag missade t-banan sedan missade jag thetvärbanantrain precis också. Då blev jag så less så jag började gå hem med huvudet djupt inne i luvan och blicken neråt mot backen. Ville inte se massa äckliga människor.

När jag gick förbi fryshuset som är på vägen hem såg jag en massa folk där utanför. Då slog det mig, VOLBEAT!!! De skulle lira där bara bara en halvtimme senare. Där nådde min lesshet kulmen och jag blev smått ledsen över att jag inte skulle få se dem ikväll. Jag fick reda på att dom skulle lira där för två dagar sen och hann därför inte få tag i någon som ville eller kunde gå konserten. Vill helst inte gå ensam på en spelning men det hade ju lätt varit värt det om man tänker på det såhär i efterhand. Men som Ister brukar säga: livet går vidare och Volbeat dykert upp i Sthlm. fler gånger!


Helg imorgon, funderar på att ta en ganska lugn helg. Men för någon timme sen fick jag reda på att David, Nordin, Anton och Rille skulle på Metallica i helgen och dom skulle ut och ösa,  sååå det lääär ju sluta med att man sitter och super någonstans likt förbannat, vill ju gärna passa på när det är löst folk som kommer och hälsar på i storstan, jaja vi märker väl.


Henrik Hagström

Bakom lås och bom!

Hände en ganska rolig grej idag på jobbet. Jag fick i uppgift att dra ut direkt på morgonen och dela ut post till en del portar som en annan vikarie inte hade kunnat delat ut dagen innan. På ett ställe var det en "portgrind" som man skulle gå igenom för att sedan komma till porten till lägenheten. När jag hade delat den porten och ska gå ut igenom "portgrinden" till gatan så är grinden låst och var omöjlig att öppna. Det fanns förstås en knapp lite längre bak man skulle trycka på för att öppna den, men morgontrött som jag var upptäckte jag givetvis inte den. Där stod jag och funderade på hur jag skulle bära mig åt, ville ju helst inte sitta fast där resten av livet.

Jag bestämde mig för att vänta in någon som skulle komma förbi ute på gatan och då skulle de kunna öppna utifrån med hjälp av koden som jag tog mig in med.

Efter ett tag kommer en gravid kvinna gåedes förbi på andra sidan gatan:

Ursäkta, ursäkta!!! URSÄKTA!!!

Kvinnan stannade upp och kollade på mig som om jag vore någon slags våldtäcksman. Jag frågade om hon kunde komma över på andra sidan gatan till mig.

Kvinnan tvekade, men sen kom hon på att jag satt jag satt bakom lås och bom eller tänkte hon bara att ingen vill väl våldta en gravid kvinna?

Jag fick hjälp och alla levde lyckliga i alla sina dagar.


Henrik Hagström

Försenad uppdatering

Jag har inte uppdaterat bloggen på flera dagar. Detta beror på att jag är bloggless. Vill ha min bloggdisign! Jag skrev nyss ett inlägg om att jag skulle lägga ner IsterNeverForget.blogg.se. Men jag tog bort det nästan på en gång, kändes för vemodigt att lägga ner en sån framgångsrik blogg. Får se hur jag gör i framtiden men tills dess kommer jag uppdatera så ofta jag orkar.

Men min helg då?

Jo den började med afterwork. Jag kom in lite efter de andra som gick på "AW" så det var bara att dricka ikapp dem. Det hade Henrik inga svårigheter med, han kan lägga in en hög växel bara han vill.

Fick jag ett SMS av Angelica där hon skrev att hon var sugen på utgång. Så vi bestämde att hon skulle komma förbi Sjöstaden och mitt hem för att ta ett par drinkar innan vi skulle vidare. Vi hade väldigt trevligt, tiden flög iväg. Blev chockad när jag insåg att vi var tvungen att ta nästa "the tvärbanantrain" tåget för att det ens ska vara lönt att dra ut och då ska det tilläggagas att klubbarna stänger tidigast 03:00 här nere. Tanken var ett vi skulle möta upp några av mina arbetspolare men Angelica hade så höga klackar så vi missade tåget. Men det var nog lika bra ändå, jag hade hunnit blivit sick trött. Hade ju faktiskt jobbat stenhårt i fem dagar.


Som sagt, TRÖTT!


Lördag då?

Låg i sängen till 15:00 ungefär då jag blev väckt av att min kära Mor som var utanför lägenheten om ville bli insläppt. Visste att hon skulle komma förbi men hade varit för trött för att stiga upp. Mor var här nere med sin nya man Sven-Olof som jag faktiskt aldrig hade träffat tidigare. Men han var verkligen jätte trevlig och rolig.

På kvällen blev vi "barn" bjudna på mat på det turistkära Pizza Hut, vi hade dock det trevligaste bordet på stället.


Ja se där ja!


Syrran var inte blyg med att pressa i sig pizzan!

Efter pizzan vandrade vi vidare till Norra Brunn. Det var sick roligt där, dit ska jag fler gånger kan jag lova! Özz nûjen, Aron flam, David druid, Ola söderholm. Stod för underhållningen, det gjorde de bra! Skrattade så mycket så jag fick tårar när Luleåkillen Ola drog igång showen.


Özz som höll i kvällens program.

När showen var slut drog vi vidare på Hard rock cafe för att hålla igång ruset lite. Men sedan sa vi åt de som var 50 plus att de inte fick följa med längre. Det var dags för en härlig "syskon utgång". Vi landade på Grodan, lööös musik där. När jag hade lämnat in jackan kände jag hur ljudvågorna från electromusiken som flödade ut ur högtalarna fyllde ut min skjorta, underbar känsla, precis som det ska vara. Blev stek på dansgolvet.





Jag såg Peder Fogelstrand där, haha. Ful kille det. Han stod bara innanför bardisken och drack på sina drinkar. Killen har ju inte allt för mycket innanför huvudet.










Henrik Hagström

RSS 2.0