Livet leker!

Kommer uppdatera imorgon om helgens bravader! Nu blir det förmodligen Norra Brunn sen förhoppningsvis technoklubb med syskonen!

High on life!


Henrik Hagström

Nationalmuseumbesök

Nu har jag jobbat två 10-timmars dagar irad, det är väl okey man drar ju in stashen. Men sen om man ska behöva stressa vidare för att hinna gå på nationalmuseumet, ne det är inte helt okey! Är inte så intresserad av konst men det var ganska kul ändå. Hade trevligt sällskap av Malin Cornelius. Hon kunde ganska mycket av det som fanns där. Hon berättade massa saker kring konstverken och snackade om olika konstnärer och jag låtsades som om jag förstod och visste vad hon snackade om, haha. Måste dock säga att det var lite intressant trots allt.


Synd att jag glömde kameran.

Bakrunden till detta besök är ganska komiskt. Jag och Malin har snackat med varann i ungefär tre år över internet och träffades för första gången för någon vecka sedan. Vi gick och tog en fika på hennes favorit café i Gamla stan. När vi anlände till cafét upptäckte jag något hemskt, jag hade glömt börsen hemma. Så hon fick lov att bjuda mig på fikat, smått pinsamt speciellt när det var första gången vi träffades. Men då tog jag tillfället i akt och sa att jag jag måste bjuda igen såklart, det blev nationalmuseumet. Hade kännt mig lite mer hemma på någon hockeyarena eller dylikt, men det får bli en annan gång!


Henrik Hagström

Linda Rosing

Jag tänkte skriva om Rosing men David hann före så kan nu inte göra det. Men ska bara skriva lite kort om mina åsikter om henne.

Eller det behövs inte, räcker väl att man nämner namnet förstår väl alla?


Hmm, blev inte särskilt förvånad när jag fick syn
på den här bilden.



Förresten såg ni idag på tv när kungafamiljen pratade till folket om kronprinssesans förlovning med Daniel? Om inte kan jag bara kort nämna att det var pinsamt. Det var fruktansvärt intränat, och om de inte kom ihåg exakt vad de skulle säga hade de fusklappar i händerna. Sättet de pratade på var ungefär som någon gammal gubbe läste ur en roman. Det var inte okey enligt mig. Men och andra sidan var det ganska komiskt och jag fick mig ett gott skratt i alla fall.


Henrik Hagström

FETtisdag lär vara en ordinär rubrik idag skulle jag tro.

Hur har jag klarat FETtisdagen? Jag borde få bra betyg då jag pressat i mig 2½ semla. Isterbloggen vill ge Henrik beröm för det!

Men efter en tre timmars postrunda och ett hårt pass på gymmet borde inte skadan vara allt för livshotande.


Idag upptäckte jag att jag hade gjort en klassiker för personer som nyss flyttat hemifrån. Hade nämligen glömt bort denna mjökliter.



Men Isterbloggen ger beröm till Henrik igen för att det är det första som han har behövts slänga på grund av den orsaken.

Ja när man inte får beröm eller uppmärksamhet av någon annan så måste man hitta på sätt för att få lite bekräftelse.


Men något som var betydligt fräshare var min egen hembakta semla!!! Titt, titt på'n därn!


Mmm, lika god som den såg ut!


Okey, okey 2 för 20 på Coop. Men nybakad var den i alla fall.


Henrik Hagström

Koas - måndagmorgon.

Blev stressigt imorse. Var bara slänga ihop sakerna och dra på sig jackan och löpa iväg för att hinna med "The tvärbanan train". Jag hann med nöd och neppe, annars hade jag kommit någon minut sen till jobbet.

Biljettanten på tåget bad att få se SL-biljetten. Jag började rota i fickan, då känner jag att jag har fått med mig min brors börs. Han hade lämnat den kvar efter vi hade gjort ett jackbyte en dag under helgen. Men sedan hittade jag min biljett. Men då ser jag att det är en gammal biljett jag hade fått med mig som hade gått ut 24 JAN. Då började jag leta i bror börs utan framgång. Blev tvungen att köpa en sms-biljett.

Sedan upptäcker jag att jag har ju med mig mitt SL-månadskort i en annan ficka ändå! Och bror hade sitt månadskort i sin börs. Snacka om kaos, så där gick jag välutrustan med tre biljetter. Som tur är kostar en sms-biljett inte en förmögenhet men kändes smått onödigt att köpa en på något vis, jag vet inte.


Henrik Hagström

Galej

Igår blev det fest, skönt att festa av sig lite. Som sagt tog jag kontakt med min ungdomskompis Gåsen. Frågade om han skulle med ut och han var inte sen på att svara ja, han är ju inte den som är den. Olga och hans bror var också med. Kul att träffa de gamla kompisarna  igen.

Vi har inte införskaffat någon strykbräda men det ordnar sig själv ändå om man är lika kreaktiv som jag.


Och så var man nöjd då, hö!


Den blev ganska okey va?



Killarna tyckte inte att jag var nå rolig så det blev NHL för dem istället. Men och andra sidan är det inte lätt att konkurrera med det.



Kolla! Jag jobbar förfarande vidare för att sprita ut mitt budskap med sugrör i ölen.





När man inte kan skriva så får man lösa det på något annat sätt. Jag gör det med bilder, återigen jag är grymt kreaktiv!


Henrik Hagström

Lite allt möjligt

Igår blev d et ingen after work så jag fick lov att styra upp det själv. Mötte upp min kompis Oskar och hans bror Emil för att ta en öl på fredagseftermiddagen. Dom är här för att kolla på AC/DC osv. etc. Men skönt att ta något lugnande efter en lång arbetsvecka.

Sendan drog jag och bror och lirade tennis, jag hade dåligt fokus och damp. Mest på grund av flera tusen i minus i kalorier under denna vecka. Men slutade med vinst för Henrik, kanske för att bror kände sympati och inte ville se sin underbara lillebror må dåligt över en förlust mot en sämre spelare, jag vet inte.


Inga förberedelser räcker, tyvärr!


Speciellt inte mot mina hårt pressade "slicear"



Imorse skulle jag ta min dagliga whiskey. Skulle testa Jack Daniels men den smaka lite konstigt, aldrig smakat en whiskey med inslag av äggsmak.


Någon som kan förklara detta?


Snart kommer Martin "Gåsen" Dehlin hit. Han pluggar här nere för tillfället och klart man vill passa på och träffa en barndomskompis som honom. Oskar och Emil Stattin joinar nog lite senare. Dom skulle bara på någon middag i klass med Nobelmiddagen innan. Blir utgång senare.

Hörs så länge!


Henrik Hagström

3 över 3

Hejsan souss satt säga!

Jahaja vad ska hända ikväll? Känns lite oklart, men på ett skönt vis på något underligt sätt. Ska bara sitta på min stol och se om ödet tar mig någonstans. Men en sak som är klar är att jag vet att klockan slår 3 över 3 snart. Det är en liten regel som jag och Pedr kommit på, om man ska korka upp ganska tidigt så måste man göra det prick 3 över 3. När folk frågar varför är det enda svaret man kan ge är att klockan är 3 över 3 mycket mer logik än så ligger det inte bakom det.

Man lär sig något nytt varje dag, eller hur?

Viktigt, viktigt att man gör i rätt ordning. FÖRST trolla seddan nyppas.......eller tvärtom.

Man lär sig något nytt varje dag, eller hur?


Henrik Hagström

Missöde

Var svinhungrig när jag kom hem från jobbet idag och var grymt sugen på tortillini men vad hände?



Smått less, var nog lite för ivrig.

Lång dag.

Det blev en lång dag idag på jobbet. Jag var otroligt seg på min runda, var inte klar förrens vid 17. Då hade jag varit ut i fem hela timmar. Delade på ett helt nytt område och alla lägenhetsportar såg olika ut så fick inget bra flow i delningen. I slutet var jag fruktansvärt less, mest på mig själv för att jag var så grymt seg och dålig. I en av de sista brevinkasten så hör jag igenom dörren en kvinna säga till sin kompis:

-Kommer posten såhär sent? Klockan är ju 17:00.

Jag knackade på och när hon öppnade sa jag:

-Jaa tydligen, DUMDJÄVELHHH!

Sedan skallade jag ner henne och hennes kompis!!!

Sa jag så eller gjorde jag så?
Nej.


Sliten och trött brevbärare i uniformen!


Aja Ister Hagström överlever och kämpar vidare.


Henrik Hagström



Zajkowski och MoDo

Såg nyss Modo-HV71. Man blir ju lite ledsen faktiskt. Det är inte lätt att vinna när man släpper in sex mål, detta gör man på hemmaplan dessutom! Det mesta skyller jag på målvaktsspelet. Zajkowski vill jag inte se mer i Modotröjan. Har aldrig gillat honom som hockeyspelare. Men det är ganska logiskt att han är så dålig, han täcker 20% av målet med sin lilla kropp. Det är i och för sig inte hans fel men hans inställning verkar inte vara den bästa heller. När han släpper in mål blir han typ ledsen och börja grina istället för att bli sur på sig själv. Ser inte ut som han vill spela, han trivdes nog utmärkt som andra målis. Nu menar jag inte att Morrison är mycket bättre i alla fall inte vad han  har visat hitintills men jag tycker ändå att det är bättre att ha en målis i målet istället för, hmm jaa jag kom inte på något bra ord för Zajkowski, en onormalt intelligent apa i mål?

Hemmapubliken var katatrofal. Peter Forsberg klev av på matchuppvärmningen och kändes som alla i publiken bara kom för att se honom istället för att se Modo. Det var i princip knäppt tyst i banken ikväll! Ett exempel var när Modo kämpade ut pucken ur egen zon och dumpade ner den till HVs, istället för att klappa händerna så satt folk och tänkte på en naken foppa som förmodligen stod i duschen vid den tidpunken.


Aja ville bara få ur mig detta. På återseende!


Henrik Hagström

Vanish!

Jag glömde skriva det och jag tyckte det var grymt viktigt att ta upp så jag gör det nu istället.
VANISH, vilken grej alltså!
I lördags råkade jag spilla rödvin på min vita piké, tänkte åhh nej detta kommer ju aldrig gå bort trots mina skills vid tvättmaskinen. Men sprutade bara på lite vanish ett tag efter olyckan och lät det "gro" in lite sen var det bara att torka bort. Som nytvättad igen! Reklamen stämmer.

Vanish, har svaren på alla i-landsproblem.




Nej jag får inte pengar för detta inlägg. Men i framtiden ska jag skaffa så jag får det för liknande inlägg.


Henrik Hagström

Ekeröligan

Igår var min första bloggfria dag sen jag startade denna blogg. Tror det eller ej, men jag har faktiskt ett liv utanför bloggen också så jag hade helt enkelt inte tid att uppdatera igår.

Igår var jag och syrran bjuden till min kusin, Rebecka ute på ekerö blev bjuden på en väldig god middag. Det var skönt att man slapp sitta ensam på alla hjärtasdag.




Fick "BRUUUUUT" som välkomstdrink, det gillade Henrik. Ville ha med kussen på en bild men som ni ser var det i princip omöjligt.


Sista schnitzeln

Vad är det med oss männsikor när ingen vågar ta den sista biten. Är det bara för att man är ödmjuk och överlåter bitet åt någon annan eller är man bara rädd för att folk ska tycka att man är DUM I HUVUDET om man tar den eller tror man bara att det är något fel på den, hmm?


Efter middagen kollade vi på melodifestivalen. Det var mysigt och trevligt men ska tilläggas att vi hade några glas vin i magen därför blev programmet bättre. Man måste ha vinet "Chill out" om man ska kolla på melodifestivalen annars går det exakt lika bra med vad fan som helst.

Bäst var ju helt klart Amy Diamond, blev lite småkär i henne också. Hon fick en röst av mig, mer än så ville jag inte lägga ut på detta super kommersiella program.

Det var länge sedan man hade en lugn helg så denna helg var verkligen välkommen. Får se om man kan hålla sig lugn nästa helg. Fortsättningen följer.



Henrik Hagström

Något fel på mig

Nu är det helg alltså? Niice.

Tror det är något fel på mig. Jag tackade nej till att följa med på afterwork idag. Jag brukar alltid vara på sådant men är lite trött och sliten efter en lång vecka.

Vet ni vad jag gjorde istället?

Jag köpte en pizza på vägen hem. Ungefär 30 minuter senare blev jag svin risig i magen. Kan det vara på grund av pizzan månne? Eller är det bara straffet för att jag inte drog på afterwork? Någon som har en bra förklaring? Fredagen den 13:e?

Nu blir det ju absolut en "lugn" fredagskväll.


Henrik Hagström

Foppa

Jaa, grymt att ha Guden Foppa med i laget igen! Jag fick djupa rysningar av line upen när Guden åkte in på isen. Vilken skön start han fick, mål några byten in i matchen. Det var väldigt viktigt att han fick göra poäng i matchen för att tysta alla som inte tror på honom. Visst han kanske inte var dominant idag men ett väldigt snygg mål. Märktes så tydligt att alla i laget blev några snäpp bättre av att han var med.
 
Med det lag Modo har nu är det nästan lika roligt att se alla de fyra femmorna på isen. Skönaste spelaren idag utan tvekan var ju Tuokko. Han var på gränsen till övertänd, riktgit skönt att se en sådan "kämpargloouff"! Jobbade lika hårt i slutminuterna när de ledde med 4-1. Kul kul.

Dagens citat av Lasse Granqvist: Man släpper alltså in två mål på 10 sekunder i "power play", detta är elitserien Linköping!



Smårysningar av denna?


Henrik Hagström

Åkte dit igen!

Middag idag: Subway.



Men vafan det är inte alltid så lätt, hade ju jobbat stenhårt i 8½ timme och sedan åkt iväg till gymmet för att pumpa ryggen. Var värd det tyckte jag.

Det är väldigt svårt att hålla sig för att inte köpa hem "skräpmat" här i sjöstaden. Nära till Subway, Max, pizzeria, kebabhak och andra diverse resturanger. Men gör mitt bästa ska ni veta!


Henrik Hagström

Nykär!

Såg nyss Kelly Clarkson på MTV. Jag blev störtkär direkt! Går det bli annat när man ser henne i denna video?


Ja ni ser ju!

Jag diskuterade henne med min kära vän "Olle" över skype. Han har ju lite rolig syn på livet ibland.

-Om jag ser henne ska jag döda henne. Hon är den äckligaste personen i världen!

Olle har tjej och jag tror att han är rädd att han ska tappa känslorna för henne när han ser Kelly C, ser ingen annan anledning till dessa citat annars.


Sleep tight!/Henrik Hagström

Diverse kvällsfika

Efter en lång dag finns det inget bättre än en redig kvällsfika. Ikväll pimpade jag till den lite.


Smoothie! Gott gott igott gott! Och så är man nöjd över det också då, hö!


Henrik Hagström

Nära döden upplevelse!

Idag på jobbet skulle jag få dela ut post till ett helt område för första gången. Min handledare börja packa min cykel med post. När jag ser hur cykeln bara blir mer och mer fullproppad så frågade jag.

-Ska jag köra två omgångar och hämta andra häften när jag delat ut den första delen?

-"lol" Nää! Var svaret jag fick.


Det var cirka 120 kg i bara ren post och då ska det tilläggas att cykeln är allt ifrån lättcyklad utan posten. Jag tänkte, ja visst, detta ska väl inte vara några problem ändå! Jag började cykla mot mitt område och precis innan jag är framme är det en jävla dryg uppförsbacke. Med dålig sats började jag trampa uppför. Inte nog med att posten var tung, hade ett hårt benpass i benen från dagen innan också! När jag hade kommit upp var jag helt död. Men då upptäckte jag att dit jag skulle var ännu längre uppöver. Stolt som jag var kämpade jag vidare i krypfart uppför backen istället för att vila eller stanna och styra cykeln.

Så trött som jag var efter den backen har jag nog inte varit många gånger i mitt liv, jag hade "gått in i väggen", trodde att jag skulle gå åt! Med blodsmak i munnen började jag sippra i mig vatten med huvudet liggandes på sadeln. Jag kunde inte vila länge eftersom det kom en brevbärare från "vanliga posten" förbi och började dela ut post. Jag tänkte, här kan jag inte stå och häcka, jag skämmer ju ut Citymail. Så då var det bara börja löpa upp för trapporna. Tog runt en halvtimme att bli någorlunda återhämtad efter det. Ångrade mig innerligt att jag hade varit så stolt av mig, skulle ha stannat upp i backen. Ack så många minuter jag hade tjänat på det.

Men som alla vet börjar beachen 09 närma sig med stormsteg, så jag klagar inte av "lite" träning. Gäller att hitta fördelar med allt.


Henrik Hagström

Hultsfred festval, klarrt och betarrt!

Yes, nu är det klarrt och betarrt, biljetten är köpt och den 8:e Juli drar jag till Hultsfred för att dra igång showen!
Tänk, fyra dagar i Hultsfred det kan lätt bli lite slitet men samtidigt är det de som är lite av tjusningen med det hela. Tror och hoppas att det kommer bli grymt kul. Just nu är vi ett gäng på runt tio stycken, hoppas det blir ännu mer folk som joinar oss!



Ståplats, jahaja? Palla stå i fyra dygn?



Henrik Hagström

Bird is the word!

Har bara en sak att säga, THE BIRD IS THE WORD



Syrrans blogg uppe!

Goddag kära läsare. Allt bra med er? Jora med mig är det grymt som vanligt, tackar som frågar.

Ne nu ska jag bruka allvar. Det är så att syrrans blogg ligger uppe nu. Ni som inte såg tidigare att jag skrev att hon skulle komma med en blogg så kan jag bara kort berätta att hon bloggar om sina förberedelser inför Sthlm.marathon, mm jag vet idioti att springa det.

Här har ni länken Maria Hagström.

Btw. var hon faktsikt med i DN idag där hon blev intervjuad om Singelliv. DN fick upp ögonen för henne efter senaste nummret av Pockettidningen R där hon förövrigt är delägare i. Det går bra för min syster nu, jag är en stolt lillebror som jobbar på Citymail, hmm.

Länk till artikeln


Henrik Hagström


Spontantripp till Eskilstuna

Som sagt blev det spontanresa till Eskil igår. Första gången jag åkte tåg tror jag. Så här glad var jag för det:


Roligt med tåg


Det var ett gäng fulla finnar på tåget som kom ifrån Finland-Ryssland matchen. De var lite småbittra, men det kan man förstå när de tappade sin 4-0 ledning och förlorade på straffar. Men i alla fall, en av dem började snacka med mig, han drog några hot på skämt emot mig när jag var lite retfull mot honom. På skämt frågade han om vi skulle göra upp när vi klev av tåget.

-Jag kommer använda kniv eftersom jag är från Finland, vad ska du använda?

-Jag är en svensk viking så jag behöver bara de här.
Och visade upp mina knytnävar. Sedan vågade han inte göra upp, bra val av honom.


Bitter finne!


Festen hos Söderlind var trevlig och rolig. Vi var fyra killar och det var ungefär tio tjejer, det gillade Henrik. Då kände jag shit här borde man ju ha en bra chans att kunna hitta något trevligt, gjorde jag det?
NEJ.
Men det var faktiskt så att vi splittrades upp när vi skulle ut på krogen, så jag skyller på det.


En nöjd festfixare.


Erik och David (inneboende i läggan där festen hölls) hade en het diskussion om en politikfråga, men de lugnade ner sig efter ett tag och slutade som kompisar.



Vissa av tjejerna hade svårt att förstå hur man kan sitta och diskutera politik. Lite tråkigt att man kan tycka så eftersom det är politiken som styr oss i samhället och det kan verkligen bli intressanta diskussioner då folk tycker olika inom olika områden. Men då ska det tilläggas att 90% av tjejerna var blondiner också.


När jag ändå var i Eskil så var det en självklarhet att ringa och kolla vad Jimmy Karlin hade för sig, klart att han hängde med ut, han är ju inte den som är den.


Härlig grabbiligrabb!


Måndag och jobb imorgon, skönt på något vis. Ha det bra så länge!


Henrik Hagström

Spybar eller eskilstuna?

Nils blev tydligen "sjuk" så blev inte Grodan ikväll. Då stod det mellan Spybar med syrran eller dra till Eskilstuna och festa
med martin "skröder" söderlind. Blev fest hos Skröder, förlåt syrran!

Roligt att uppleva Eskilstuna, speciellt såhär spontant, då brukar det bli som roligast. Vi ska väl dra på någon "skön" klubb här på ett tag.

Lägger in sköna bilder imorgon kan jag lova!


Puss/  Henrik Hagström

Grodan ikväll.

Blev aldrig någon utgång igår. Alla var så trötta efter den långa arbetsveckan. Kanske var lika bra det för idag är man pigg och på "G". Men kvällen var lyckad ändå, hade mycket trevligt.

Däremot blir det utgång ikväll. Det är tänkt att jag och bror ska bjuda Nils på en finmiddag. Bror ville att jag skulle hjälpa till med att fixa i ordning maten, det är ganska självklart med tanke på mina skills i köket. Jag är ju bra på koka pasta så då borde andra maträtter vara något problem att tillaga?

Förmodligen drar vi till Klubb Grodan ikväll, hoppas det är ös där!

Hörs senare!

Henrik Hagström

After work

Sorry för att jag inte uppdaterat tidigare än såhär, men jag har inte kommit hem förrens nu. Det blev after work, riktigt tojt faktiskt! Finns det något bättre än att fira helgen med ett par bärs? Tror vi drog ner medelåldern på stället vi var på till 57 år ungefär och då är vi alla runt 20 år. Men viktiga är att man umgås tillsammans, spelar ingen roll vart man är då.

Jag hade inget bättre för mig så jag bjöd hem tre av mina arbetskamrater hem till sjöstaden för att förfesta vidare. Tror det kommer bli en riktigt niiice kväll! Kul att umgås med nytt folk.

Jag ska utveckla lite mer imorgon, ska fortsätta förfesta med grabbarna nu. Men missa inte att läsa bloggen imorgon, det kommer vara läsvärt!


Tre söderkisar. Joel längst till vänster är min handledare.

Hörs imorgon som sagt!


Henrik Hagström

Helg imorrn

Skönt med fredag imorrn och helg! Ska bara mörda mig upp ur sängen och släpa mig till jobbet och ösa där ett par timmar. Man uppskattar helgen sjukt mycket mer när man har jobbat och slitit i fem dagar.

Det snackas lite löst om att det blir afterwork imorrn, skulle vara ett himla skönt sätt att inviga helgen på.

Skulle ta en bild på mig och lägga ut på bloggen, men det var omöjligt att få någon bra bild. Jag ser ut som en varulv just nu, trött och sliten.

Mina ögon är sjukt känsliga. De blir röda för allting ungefär, trötthet, sol, bad, dusch, fylla och när jag gnuggar sandpapper mot ögat.

Hörs imorgon!


Henrik Hagström

Sladden tillbaka!

Idag kom kamerasladden tillbaka som David hade snott. Så nu kan ni andas ut igen, hoppas ni inte lidit allt för mycket.


För er som ville veta hur den såg ut.

Många har frågat efter den och undrat när den kommer tillbaka. Eftersom den har hittat hem tänkte jag bjuda på en färsk bild, men personen på bilden kanske inte är lika färsk.


Han hade dota på magen!


Henrik Hagström

Till er som vill livestreama foppas comeback mot KB65 ikväll!

Guden Foppa Forsberg gör en efterlängtad comeback i MoDo och till hockeyn överhuvetaget ikväll. Det är DM-final för MoDo och motståndet står KB65 för, så borde finnas mycket yta att dominera på för foppa. Tänkte bara informera om att det går att livestreama matchen från länken:

https://svenskaspel.se/p4.aspx?pageid=8#pinfo=164

N-joy!


Henrik Hagström

Träningsledigt.

Är det okey för er om jag tar träningsledigt idag? Jag sprang iofs ganska mycket på jobbet, upp och ner i trappor osv, skön gratis träning. Jag har heller inget lås till skåpen inne i sats omklädningsrum på grund av kvarglömd ryggsäck på jobbet.

Nä ikväll blir det bara slösoussa framför NHL 09 med bror, ska bli löst!



Under NHL 08a säsongen. Shit va långt hår jag hade!


Henrik Hagström

Ekonomen Ister Hagström tycker till

Jag ställer mig väldigt positivt till det nya miljardstöd som regeringen planerar att ge de svenska bankerna. Det är rätt väg att gå men i och för sig är det en självklar väg att gå. Behoven och efterfrågan av lån från de svenska företagen är väldigt stort och bankerna har helt enkelt inte tillräckligt mycket pengar för att tillfredställa dem, speciellt inte nu när de stora svenska företagen inte längre får låna av den internationella marknaden.

Nu är frågan om bankerna kommer använda detta stöd på rätt sätt?
Anders Borg var väldigt tydlig på den här frågan och satt ett par villkor för att få kunna ta del utav miljardstödet. Det var bland annat att det får inte förekomma några lönehöjningar eller bonusar till sina chefer under två år. Detta är skönt att veta eftersom då vet man att våra pengar inte används till olika välbetalda chefer. Det borde väl sossarna tycka om?

Nu är inte stockholmsbörsen stängd än för idag men det ser onekligen ut som vi går mot två raka plusdagar över 2 procent!


Ekonomen Henrik Hagström

Morgontrött

Det är rätt lustigt för när man kliver upp på morgonen och är astrött vill man typ bara dö, åtminstonde gå och lägga sig igen. När man är så trött har man inte lust med någonting. Till exempel frågade jag mig själv imorse, orka jag gå ut till helgen? Ska man flytta hem till Ö-vik igen?

Men såfort man kommer till jobbet och vaknar till vill man leva igen och efter jobbet är man ännu mer lycklig. Jag är glad att jag har ett jobb och livet leker!

Imorgon när jag vaknar 05:45 kommer jag vilja skjuta mig själv igen.


Henrik Hagström

Hatar David!

Alltså grabben snodde med sig min kamerasladd!!!
Hur ska jag nu kunna lägga upp "intressanta" bilder på bloggen?

Ni får helt enkelt överleva någon dag utan kamerabilder. Jag vet att det inte kommer vara lätt för er men han ska redan  imorgondag skicka tillbaka sladden, så förhoppningsvis kommer det inte dröja länge innan jag får tillbaka den!


Henrik Hagström

Now your gone!

Nu har David tagit sitt pick och pack och dragit vidare till Örebro. Ta det hur du vill David , ta det gärna personligt. Men det känns hur skönt som helst att du har dragit.

Nämen det känns faktiskt lite trist, men fungerar inte att bo ihop tre stycken en längre tid i en 2a. Hoppas du finner lyckan i Örebro eller ska jag säga i Götet? haha..

Det är nu när du lämnat mig jag inser hur mycket jag gillar dig, detta skulle jag vilja uttrycka mig med en sång!


Bli inte långvarig där borta!


Henrik Hagström

Första dagen på jobbet.

Som sagt första dagen på Citymail idag, går på upplärning ett tag framöver nu. Jag måste säga att hatar när man har en riktigt tråkig och tör handledare. Nu har jag aldrig haft det och har det inte heller men jag kan tänka mig att det inte är roligt. Nämen, min handledare är ungefär i min ålder och verkar schysst och rolig. Dock är han snabbast på hela kontoret både på att sortera och dela ut brev, så man känner sig lite slow och liiite DUM I HUVUDET! Annars är det bara unga personer som jobbar där och stämningen är väldigt lös och skön.


Gjorde en halvskön vurpa idag!
Lugn, det var inte med cykeln!
Ne för det var i trapphuset!
Lugn, det var inte utför trapporna.

Det var när jag öste nedför trappaorna och tog en kurva lite för snävt, tydligen var stengolvet halt där! Fötterna gled undan och landande med all min tyngd på armbågen. Första man gjorde var ju att kolla om någon såg en sendan lyssna om någon hörde en. Denna gången gick det bra för det var dött i hela trapphuset så det var bara att ösa vidare!


Här har svullnaden gått ner lite men hoppas den inte ska se ut sådär!


Henrik Hagström

Solarium



Var på detta grymma solarium idag. Man kunde välja olika starka solar från olika tider, "alla tiders sol". Sol från 200-talet, 1800-talet etc.

Men jag valde att sola med vanliga "solarielysrör"




Att detta ens finns?
Vad krävs för att få jobba där?
Staten ska vara och styra överallt!
LÅT MIG SOLA HUR JAG VILL!!!


Henrik Hagström

Grattis Nadal!

Ingen skräll att matchen skulle gå till fem set. Mycket bra match och kan bara gratulera Nadal som verkar ha ett bättre psyke för tillfället.


Grattis mannen!

Nu ska jag dra och sola, har kommit på mig själv att jag ser ut som ett lik på två olika vis. Det ena kan man ju försöka fixa iaf! Ska även kolla ut några joggingskor som jag behöver till jobbet, börjar ju imorgon!


Snart en brun Henrik Hagström

Federer vs Nadal

Shit  vilken final detta kommer att bli. Svårt att säga hur det kommer att sluta. Men om man kollar på unibets odds så är Federer favoriten.Normalt är Federer bättre på hardcourt. Men Nadal har verkligen utvecklat sitt spel och slår mycket fler vinnare än för 1-2 år sedan. Båda lirar rolig tennis, men tror jag håller lite mer på Federer. Det är härligare att se honom glad! Han kan även tangera Pete Sampras rekord på gradslam-titlar, 14:e kan det bli imorgon. Det är sjukt många.




Nä nu måste jag lägga mig, ska upp om 5½ timme då matchen börjar. God natt så hörs vi imorrn!


Henrik Hagström

RSS 2.0