Hultsfred eller Peace and love?

Det är frågan nu, någon ska det bli. Någon måste det bara bli! Blir stordissen för sundsvalls gatufest iår kan jag ju lova!

Har ett kompisgäng som ska på Hultan, men tror jag även kompisar som ska på Peace and love. Tror jag inte pallar båda faktiskt. Peace and love har ju vuxit sig större än Hultsfred om jag har förstått det rätt. Men The killers ska på Hultsfred, det väger ganska mycket faktiskt.

Vart kommer man ha roligast?
Någon som ska med?


Jaa jag vet inte?


Henrik Hagström

Efterfest?

Om ni är på efterfest och är less eller bara vill lyssna på en depp låt så kan jag bjuda på denna.

Varning för tårar!




Sleep tight!


Henrik Hagström

Foppa=MoDo, ska man flytta hem?

Denna nyhet var det sjukaste jag varit med om på väldigt länge. Nästan så stort att det kan vara värt att flytta hem för att få se Foppa lira igen.

Var väldigt slö och trött när jag klev upp, men nu när jag läste att han var klar sprang jag runt sthlm ett varv utan att blir trött! Så syrran sthlm marathon kanske inte är så jobbigt trots allt!

Synd för Skröder, jamenar han kommer att ha svårt att vinna poängligan nu!

Men nu är ju frågan om foten kommer att hålla. Tydligen ska foten vara bättre än när han åkte iväg till NHL ifjol så det bådar gott i alla fall! Bara att hålla tummarna.


A dream comes true!


Henrik "Foppa"" Hagström


Syster startar blogg

Idag fick jag agera fotograf. Syrran behövde en bild till sin nya blogg. Den galna tjejen ska nämligen springa sthlm marathon. Att frivilligt springa 4,2 mil är för mig idioti, dock en utmaning som tvingar en att träna hårt. Hon ska blogga om sin träning och dylikt inför detta lopp på sidan topphälsa.

Återkommer med länk när bloggen släpps.


Ja, jag var nyvaken!


Henrik Hagström

Barrundan

Jag ber om förlåt över att det aldrig blev någon uppdatering igår kväll som jag hade lovat.

Som sagt blev jag och David utkörda av bror mellan 22-01. Så vi åkte in till söder för att hitta någon skön bar där vi kunde sitta och gurgla på.


Detta var lockande men blev ändå dissen trots de "syrliga isterbanden"

Vi landade på samma ställe där vi var ute för någon helg sen. De hade en tv där de visade de snyggast vimmelbilderna de tagit.


Coolt gäng

Men sen fick jag syn på denna bild, då var jag inte lika säker på om de var de "snyggaste" bilderna de la upp.


Jag vet inte.

Kom ni ihåg att den nya innegrejen var att ha sugrör i ölen? Blev den igår igen och vi smög ner sugrör i andras öl för att sprida våran nya och coola grej.


N
iice, eller hur?

Drog på Mc'donken efter, där i kön stod det ett par grabbar efter oss:

-Kolla grabben, värsta jackan, värsta knapparna, värsta hårsvallet.

Var tanken att jag skulle bli sur över det, hmm...? Men jag vände mig ändå om och sade:

-Hörredu grabbhalva, tycker du ska knipa igen innan jag krossar dig med min plånbok!

Sa jag så?
Nej

Henrik Hagström

Seghuvud

"Tag tre betala för 18"
"Ska vi inte ta de 20 för 2"

Idag är en sån där "seghuvudsdag" då man inte kan tänka korrekt, därav mina citat ovanför som sas när jag var på affärn tidiagre. Alla tråkiga skämt blir riktigt roliga, t ex. som när David drog "du kommer ta kål på mig" och höll upp ett kålhuvud.



David hittade en hockeymask på affärn


Kaffet verkar hjälpa på bilden iaf.


Ikväll firar bror och hans tjej ett år så jag och David måste fly lägenheten ikväll. Finns stor chans att det blir någon slags barrunda! Återkommer om det ikväll.


Puss/ Henrik Hagström

Min käresta has arrived!

Beställde en TV igår från netonnet fick hem den redan idag, går snabbt här nere. Mycket nöjd med den hitintills.

Första NHL-matchen mot bror vann jag övertygande med 4-0. Det var viktigt att få inviga tv:n på det viset!


Det lääär ju bli någon grabbkväll framför denna!


David klagar på att han är trött, han låg och smsa till tre på natten och skulle kliva upp sju. Jag vet inte, men känns som han får skylla sig själv lite grand.


Henrik Hagström

Sverige gå med i EMU!

Sverige har inte gått med i EMU tidiagre eftersom fördelarna har inte varit tillräckligt inbjudande. Men nu menar Harry Flam att allt som talade emot Sverige för att ansluta sig till EMU har omvandlats till fördelar.

Vi får en stabilare valuta och med en gemensam valuta inom EU underlättas handel över gränserna och därmed kommer handeln öka. Enligt konjukturrådsrapporten visar det sig att om vi hade gått med i EMU från start hade vi haft ca 12% mer handel både inom EU och med länder utanför. Detta är inte små siffror mina vänner.

De senaste 10 åren har Sverige knappt haft någon nytta av våran självständiga valuta. Vi hade haft i princip samma utveckling inom sysselsättning och inflation som vi har haft nu bortsett från att vi hade haft en stabilare valuta och en bättre handel.




Visserligen skulle det vara lite trist att tappa den anrika kronan, men den ser vi nog knappast till i praktiken länge till med denna utveckling av kreditkortsbetalning.


Ekonomen Henrik Hagström

Försvunnen bloggdesigner.

Jag skulle ju få min blogg designad för 1½ vecka sedan, har den blivit det?

Njaa verkar inte så iaf, ser ganska lik ut. Så nu efterlyser jag min bloggdesigner som har grottat in sig någonstans. Går inte få tag i henne. Om någon vet hur man får tag i henne, hör av er!

Smått besviken!


Henrik Hagström

Hemmafru

Bror är och pluggar, David är på utbildning inför sitt nya jobb. Jag börjar inte jobba förens nästa vecka så denna vecka får jag agera "hemmafru" det är ju ett heltidsjobb det med!


Motiverad städare

Är även öppen för svartjobb för en ärlig slant. Ring inte mig jag ringer er, hmm

Jag ger mig själv 4 utav 5 golvmoppar, superduktig!


Henrik Hagström

Misslyckat kort

Noterbart: Davids pose!



Henrik Hagström

Gårdagsfestan

Jag, David, bror och Nils försökte hitta en sportbar som visade MoDo. Det visade sig vara halvsvårt, men vi hamnade tillslut på ett O'learys där dom visade matchen på en jätteliten bildskärm. Gjorde inte så mycket eftersom det inte direkt slutade i succé.

Ansvaret för förlusten lägger jag på grabbarna hemma i banken som skulle stötta MoDo.
Gjorde dom det?
Neej!

Vakt på O'learys:
-Är alla över 20?
-Ja.
-Då vill jag se leg.



En måttligt intresserad Modosupporter.


Blablabla, senare på kvällen gick jag, Davildo, Danne the boy och Max ut. Hamnde på gamla club mera. Där öste vi på rätt löst!



The gang! Nya innegrejen, att ha sugrör i ölen hahaha


Henrik Hagström

Nu kör vi!

Hoppas grabbarna hemma i Ö-vik öser hårt på ståplats i banken ikväll!

Upp till er nu!


Ös då! (nyår 07/08)


Du med!

MoDo-Linköping (5-3)

Henrik Hagström

Sagan om konungens återkomst!

Aha, igår kom bror hem ifrån Paris. Nu blir det att skärpa till sig med disk osv. Han lider av "lågblodsockerhaltsdamp" så jag och David funderar på att alltid ha godis hemma, hjälper iaf tillfälligt. Men mycket roligt att han kommit hem ändå.


Notera mina sockar i bakrunden som inte blev torr i torktumlaren. Glad?

Ikväll blir det sportbar och kolla hur det går för MoDo. Har inte allt förstora förhoppningar men dom måste börja vinna nu om det ska bli något slutspelsskägg för grabbarna! Sen blir det nog att glida vidare till en house electroklubb. Ahh det är perfekt!



Henrik Hagström

Bloggkriget.

Som bekant bloggar både jag och David, vi länkar tillvarann för att vara snäll med varann. Men ändå blir det lite utav ett bloggkrig. För min del är det på skoj, inte lika säker på om David tar det på samma sätt. Vi sitter mittemot varann med varsin laptop och om jag har någon fler läsare än honom under en dag spänner han sin hotfulla mördarblick rakt in i mina snälla ögon. Riktigt obehagligt. Jag trodde vi skulle kunna hålla det här på en lagom nivå, men David börjar gå över gränsen nu. Oron av att han ska hoppa på mig och strypa mig med en kudde under natten har lett till flera sömnlösa nätter irad.


Ibland sitter han såhär flera timmar isträck!!!

Henrik Hagström

Huvudvärken på staden

Gick runt på stan i sex timmar med förkylningshuvudvärk enbart för att vara lojal mot min sambo David, han hade diverse ärenden att uträtta. T ex. som att hämta ut en affisch i världens äckligaste "tunnel". Stank urin, piss och kiss där, inte det trevligaste. Inte nog med det, fick lov att gå till detta motbjudande ställe tre gånger om, eftersom bohemförsäljaren var borta de två första gångerna.


Ser inte så inbjudande ut va?


Var denna värd det? Aa kanske. Förresten syrran,
vad hände med mina 3 månader Rocky?

Huvudvärken släppte dock ett tag när de ringde från Citymail och sa att jag fick jobbet som brevbärare. Aldrig trodde jag att jag skulle bli så glad över att bli brevbärare. Men var bara ute efter ett jobb, vilket jobb det skulle bli hade inte så stor betydelse faktiskt. Nu kan jag iaf. stanna här i sthlm! Gratis träning på jobbet, inte helt fel. Nya Gustav Svensson månne? Det får tiden utvisa.

Blir tyvärr ingen del två av "Davildo skrapar triss" skillsen i skrapningen var inte lika bra idag!

Henrik Hagström

Man är ju het vid spisen!

Tidigare idag lagade vi pommesfrites och körven och lite annat tilltugg. När jag skulle ta ut plåten med pommesfrites så råka jag bränna mig på armen. Efter jag hade utropat "AJ SOM ZLATAN" så tänkte jag "shit vad fult detta kommer att bli". Men sen kom jag på att detta kanske kan bli värsta brudmagneten, tjejer ska ju tydligen gilla ärr och t.o.m. tycka det är sexigt. Kan detta stämma?



Vad tror ni? Brudmagnet?

Davildo skrapar triss

Följ med i dokumenteren när David jobbar sig upp mot miljonerna. (Exklusivt på IsterNeverForget.blogg.se)

Här kommer första delen av "Davildo skrapar triss":



Reklampaus http://www.pockettidningenr.se/




Missa inte kommande delar. Kan komma upp nytt imorgon så var på hugget!

Henrik Hagström

Träning

Nu har jag tränat och mår både bra fysikt och psykiskt, rätt coolt att träning hjälper mot så mycket. Nu leker livet igen!

Gillar inte att skriva "emo"-inlägg, förra var lite åt det hållet. Så nu har jag lite dåligt samvete över det. Tänkte försöka sprida lite glädje med en bild som kompensation.


Bli glad igen då!

Sköjnt väder

Sådana här dagar ska man bara ligga kvar i sängen igentligen. Regn och snö. Slask, snusk, slask, mörkt och blött. Man blir ju inte direkt lycklig i denna sörja. Var inte så inspirerande att vara ute och söka jobb. Nu blir det gymmet och träna av sig lite.


!


Var smått sugen på testa om den var så farlig som den antyder.





Men optimisten Hagström tänker såhär: Efter regn kommer det solsken! Härligt med sthlm!

Henrik Hagström

Ister

Fått otroligt mycket mail om varför min blogg heter IsterNeverForget.

Historien om hur "Ister" kom till
.

Det började någon gång under vintern 02 när jag gick i sjunde klass. På den tiden lirade nästan alla Counter Strike, man var nästan konstig om man inte spelade det. När man lirar något spel över internet måste man ha ett "nick", som en slags  identitet. Det var svårt att hitta något som man kände sig hemma vid.

Mina syskon har alltid haft stort inflytande på mig, eftersom jag är yngst men dock inte minst av oss tre. Min bror Erik brukade nicka "DJ Ister" då han försökte göra egen musik eller när han spelade något datorspel. Så jag testade att nicka Ister, blev succé direkt. På den vägen är det. Sen blev det nicket Ister på olika sites och communityn.

"NeverForget" la jag till för att det var någon som fakenickat Ister. Jag tänkte att "never forget" borde vara lätt att komma ihåg och låter lämpligt oseriöst.

Henrik Hagström

Psykfall

Det finns mycket konstiga typer här nere i Stockholm men det jag fick uppleva idag tar nog priset hitintills. Jag gick på stadens gatoour och dunkade electro (såklart) i min ipod. Möter en gammal tant, hon stannar upp och tittar bland annat på mig och skriker så högt att jag knappt hörde något av musiken längre. Uppfattade inte riktigt vad hon skrek men det var något om sjukdommar. Trodde att hon skulle anfalla mig, ganska obehaglig känsla. Men har ju tv4-sport hemma så har sett lite tjuvknep från UFC:n dom brukar visa där, så jag kände mig ganska trygg ändå.


Drog och spelade tennis i förmiddags, var grymt kul att komma ut på courten igen. Ser fram emot mycket tennis framöver!



Wonderful!


Tänkte att ni skulle få en skön bild på mitt fräsha näshål såhär på måndags-
eftermiddagen.

Henrik Hagström

Living the dreeaaam! 2

Måste nog städa efter helgens bravader.




Eller vänta måste jag? Jag har ju ingen flickvän.

LIVING THE DREEEAAAM! living the dreeaaam. WooOoooooOoohh!

Ös, ös ...

Ös, ös ÖJSS!

Snubblade in på förfesten hos Emil Källström rätt sent eftersom jag hade varit ute på Ekerö och kollat på min kusins fotoutställning. Riktgit tojta tavlor! Men i alla fall så hann jag komma in en stund hos Emil och ta ett järn innan vi drog vidare på söder. Där öjste vi rätt hårt, elvispen flög över dansgolvet!

David påväg mot toan, blir stoppad av en vakt:

Vakt: Du har nog druckit för mycket.
David: Nej är bara pissnödig.
Vakt: Nja du borde nog ta lite friskluft.
David: Om jag hade vart hemma så hade jag druckit 5 öl till.

David fick stanna.


Har inget mer vettigt att skriva så tänker inte göra det heller. Vill inte att det ska bli en "soussblogg". Ni får dock se lite mingelbilder från gårdagen.


Electro lovers! Jag ser förjävlig ut, måste raka mig! Som Tobbe hade sagt.


Anders var tydligen på besök i storstaden.


Tojt som tojt.


@ Emils

Henrik Hagström

Fredags utgången.

Jahaja, blev förlust. Var kanske inte så oväntat eftersom Modo alltid förlorar på Hovet. Var bra tryck i hallen inte direkt nå "the reds" där inte!


Svebba småless när vi låg under.

Men i alla fall, gårdagen. Boman styrde upp en härlig finmiddag (nej kommer inte lägga upp recept) med efterrätt och hela kittet. Sen blev det ju lets dance, såklart styrde vi upp röster på Bella. Räknar med att få någon kommentar av någon souss "hur kan du rösta på den nollan?".

Kvällens "grottmoment" kom då Davids SL-kort helt oförklarigt försvann. Han gick berserk i hela lägenheten och skadeglädjen var hög hos mig där jag satt på min stol och njöt av dampet. Men hjälten Henrik Ister Hagström rotade i svebbas väska, där hittade man lite gott och balandat men även Davids SL kort, kvällen var tillfälligt räddad!

Firade detta med en dans:





Sedan gick vi upp några våningar och hälsade på Per-Robin. Där satt bla. Soran Ismail, Jonathan Fagerlund(debuterar i melodifestivalen iår) och någon slags utvikningstjej för Moore. Nu har jag namedroppat duktigt! Vågade inte ta kort på Soran eftersom han blev t.o.m. smålack på att Robin skulle lägga ut en bild på "Gaybloggen" på honom. Sedan öste vi vidare i Stockholms hårda nattliv.


Jonathan Fagerlund


Den stolta Per-Robin

Nu ska jag ut till ekerö och kolla på min kusin Rebeckas fotoutsställning (kanske man får ett plus hos M Cornelius?) sen blir det nog utgång likt förbannat!

Henrik Hagström

Djurgården vs MoDo

Nu ska vi på Hovet och hejja fram MoDos 5:e raka vinst!

Hinner inte skriva mer nu, men kommer att skriva och lägga upp lite mingelbilder från gårdagen senare ikväll. Det får ni inte missa! B.la. semikändis förfest.

Attack, attack en Modoattack!!!


Kungen Svedberg är på besök, här på hemligt uppdrag.


De här tjejerna kom fram och frågade om det var jag som ägde IsterNeverForget
bloggen. Självklart ska mina fans få vara med på bild!


Henrik Hagström

Living the dreeaaam!

Kan man bli lyckligare än när man lyssnar på riktigt bra house electro, trance. Jag kan ge er svaret direkt. Stekande och nekande form! Är man lite nere någon gång så är det bara dra igång lite electro och sväva iväg. Kort sagt en drogfri drog.

Kolla in detta!


Nu kanske DJ Tiesto är lite "mainstream" men han har ju sina mästerverk. Tänk er att stå där i folkmassorna och lyssna till detta. Då måste man ju upplevt det bästa som går att uppleva. Kankse inte så bra igentligen, för man kommer att ha så svårt att uppskatta allt annat i livet.

Men annars föredrar jag att lyssna på Ante Gustavio, jäkla härlig kille det. Hans musik är lite mer åt "deep trance" hållet.

Ikväll blir det utgång, elvispen kommer att gå het!!!

Jag håller på att gå åt!

Måste kliva upp på morgonen.
Måste söka jobb.
Måste handla mat.
Måste tvätta
Måste äta.
Måste gå på toa.

Ja den listan kan man göra hur lång som helst, man blir helt slut. När man tror att man har gjort bort alla "måsten" för dagen så får man syn på detta:


TAR DET ALDRIG SLUT?


Bilden får tala för sig själv.

Henrik Hagström



Renat var det här?

Första tvätten gick souss så där. Nämen gick finemang, förutom att vi ringde ca 20 gånger gällande olika tvättfrågor. Men det brukar heta "det finns inga dåliga frågor bara dåliga svar" Men vi blev nöjda med de svaren vi fick. Tack!

Nu kan man detta, vad ska bli nästa i-landsproblem?



David undrade om jeansen tillhörde till mörktvätten.....


Sedan blev det en lång väntan. Spendera tid med sig själv är viktigt.

Henrik Hagström

Yrväder.

Idag åkte jag och David in till stan för att kopiera upp våra CV:n och för att möta upp Johan Boman. Det var ganska intressant. Grabben har inte varit här i Stockholm på över 13 år. När vi kom till sergels torg var det liksom hakan ner och "SHIT VA COOLT, det är ju här man firar alla idrottshjältar".

Tror nog han är den gladaste men dock den yraste personen i Sthlm just nu. Han skulle nog inte överleva en vecka här nere med det höga tempot.

Imorrn ska jag klippa mig och sedan ska jag tona håret. Dum som jag är låter jag yrvädret Johan Boman tona mitt hår. Kan det bli annat än kaos? Menmen man lever ju bara en gång. "I'm living on the edge"



Lunchade med de söta syskonen boman i kungshallen. Frida ser inte allt för glad ut över
att få träffa sin bror. Vilket är fullt förståligt.

Nu blir det första tvättning i mitt liv, kan bli intressant. Önska mig lycka till!

Henrik Hagström

Bloggdesigner funnen.

Annica min kära vän fick det eftertraktade jobbet som min bloggdesigner. Så nu kommer min blogg att pimpas rejält! Kommer att ske någon gång under helgen. Nu har ni någonting att se fram emot också! Besök gärna hennes blogg.

Tack för alla ansökningar, smickrande att det var så många som hörde av sig.



Ja ni ser, bör besökas

Henrik Hagström

Bloggdesigner sökes!

Hejsan, nu söker jag en bloggdesigner.

Du ska:
Gå inför uppgiften på ett seriöst och ambitiöst sätt.
Vara målmedveten.
Vara en glad, snäll och ödmjuk.
Ha bra erfarenheter inom bloggdesign.
Helst se bra ut.

Henrik Hagström

Bloggträsket

Jag har haft min blogg nu i två dagar och jag är redan nere i träsket. Tar kameran med mig överallt, ifall det skulle dyka upp någon rolig idé. Varje gång man får vänta på tunnelbanan tröstar jag mig med att man kan sitta och spåna på nya blogginlägg. Fortsätter jag såhär blir jag snart utbränd, men vafan klart jag gör allt för mina kära läsare!


Yes, tid för att spåna!


ÄNNU MER YES!!!

Henrik Hagström

Stadens gaatooourr!

David och jag tog en sväng på stan, shoppade loss lite så att säga. Sedan blev vi väldigt hungriga. Eftersom ett av mina nyårslöften var att börja äta nyttigt så blev att söka upp någon sorts resturant som tillagar nyttig mat.

Det blev vesuvio med bea, perfekt! Fick iaf. reda på att man har lyckats krympa magsäcken lite, dyngmätt! Så det är niiiice. David brukar tydligen också ta vesuvio, trodde jag var den enda som åt den roliga och ovanliga pizza.

Nu har vi ångest så blir att kila iväg på SATS globen och dra igenom ett hårt pass.


Göde, göde meeen....




På återseende/ Henrik Hagström

Städning?

GOD MORGON BLOGGEN!

Ehmf, jag menar Hej allihopa!

Eller skippa hej också.

Men iaf. städning, det sägs vara något nödvändigt. Ja vad ska jag säga, JA tydligen. När man flyttar hemifrån tänker man mer på sådant, kanske för att man vet att man inte har någon far som springer runt och plockar här. Men då ska det tilläggas att min far är extrem, han kan aldrig låta saker ligga framme mer än en sekund och därför får han skulden varje gång någonting försvinner även fast man själv är boven. Men faktum är att jag känner mig som honom ibland som man går runt och plockar.

När bror kommer hem hit till Hammarby sjöstad om 2½ vecka införs ett fruktat städ-disksystem, 50 kr för varje gång man inte tar bort efter sig. Oddsen på att han kommer bli rik är ganska små! Men ska göra mitt bästa för att han inte ska bli det. Så nu blir det städning.


Notera min frukosttallrik till vänster, vart ska man äta?


Som sagt.


Efter städningen. Ahhh det är lysande!

Diverse träning

Det var kaos innan jag och David kom iväg till gymmet, vi började med maten relativt sent och paniken började osa i lägenheten. Gymmet stänger 22:00 och innan det skulle vi hinna kolla upp om det fanns några schyssta langare på plattan. Dock så fanns det inte en enda langare idag där heller så vi åkte förbi plattan helt i onödan men som tur är det inte allt för långt till SATS stureplan där vi skulle träna.

Det slutade sorgset med att vi inte hann köra klart vårat träningsprogram för dagen. Det är ett ruskigt högt tempo här nere och kan lätt bli stressigt för oss "norrlänningar" såhär i början. Men jag lägger skulden på David att det blev såhär!

P.S. Mor jek skriv int nå svenskuppsats her int! D.S


Ni ser det stressande leendet va? Gurgel, gurgel.


Som ni ser, helt tomt!


Kvaliteten på denna bild? Lägger skulden på David igen!
Annars var själva gymmet nice, inte direkt som gamla "bruckan brux"

Universitetet

Idag blev jag väckt av ett SMS av min bror Erik, där snålgrabben skrev att jag måste ringa upp eftersom det var väldigt viktigt! Han bor i Paris och har inte "råd" att ringa själv. Sagt och gjort, jag blev mer eller midre tvingad att stiga upp för anmäla honom till en kurs på universitetet med dead line inom 2 timmar. Han hade bett Nils om att göra honom den tjänsten men tydligen kunde han nu helt plötsligt inte och inte någon annan heller i hela Stockholm för den delen.



Såhär pigg var jag påväg mot Universitetet



Tvingade upp min trogna vän David, men lika glad var han för det!



Vi hittade inte ut från unversitetet så vi fick se "baksidan" av det istället.
Där stod ett gäng soussar och krattade löv.
Dont be a fool, stay in school!

Jahaja?! Välkomna till Sveriges snabbaste krympande blogg!

Yes, Henrik Hagström är mitt namn. Nyinflyttad här i Stockholm, livet leker blablabla. Nu till det roliga, jag är trött och ska sova!


Kommer fler inlägg inom kort!



Notera Hambergs frilla!


RSS 2.0