Måstematchen.

Nu har  man sovit några timmar. Ställde väckarn på 04:30 för att kunna se Ducks-Sharks.

Första perioden:

2-2 efter första, såklart leder Sharks skotten överlägset. Ducks 1-1 mål var ett jobbigt självmål av Nabokov. Skippar vi självmålen så vinner vi den här matchen!

Andra perioden:

Råkade försova mig till andra perioden men vaknade skönt till 2-3 till Sharks. Nu har de tagit ledningen för tredje gången, tappa inte detta nu grabbar!

Jahapp, Sharks äger spelet som vanligt men en slumppuck studsar ut i det egna slottet och där kommer ju fel man, harder,better, faster, PRONGER! Fjärde maskan ifrån krysset, inte mycket att göra för Nabben!

3-3 efter andra perioden. Ska det bli som de andra två matcherna när det stått oavgjort inför sista perioden, det skulle ju vara ett helvete.

Tredje perioden:

Okej, nu kör vi!

JAAA 4-3! Härligt med ett powerplaymål till och jag börjar bli hungrig. Vågar man tro på vinst?

Såå jaa! 1-2 i matcher.

Matchens lirare helt klart: Backen Dan Boyle. (2 plus 1)

Nu blir det in i dimman till 10. Börjar jobba 11:30. Roligt att ni gjorde mig sällskap under matchen, hej då!